Algemene omschrijving Bison elektrische vierweg zijlader AA

Algemene omschrijving Bison elektrische vierweg zijlader AA

Chassis en rij werk:
De vierweg zijlader heeft een chassis opgebouwd uit een robuust U-vormig frame met hierin opgenomen de mast uitrijdprofielen en een 4-wiel-rijwerk bestaande uit vier staande aandrijfmotoren en twee stel draaibare tandemwielen als lastwielen. Een automatische niveaucontrole op de tandemwielen zorgt voor een perfect bodemcontact, ook op een oneffen ondergrond. Dit Hydraulisch systeem zorgt voor vering en optimaal rijgedrag, terwijl overmatige slijtage aan bandages/wielen voorkomen wordt.

Aandrijving:
De AC aandrijftechnologie combineert uitermate goede prestaties en effici?ntie met elektrische afremming van de machine met energieterugwinning. Als de machine tot stilstand komt, komen automatisch de op de aandrijving gemonteerde parkeerremmen in werking. Dit geeft een uitstekend rijgedrag en een optimale positionering onder alle omstandigheden.

Hef- en stuurpompregeling:
De hydraulische pomp wordt door een onderhoudsvrije wisselstroommotor aangedreven, waarbij de olieopbrengst van de pomp wordt aangepast aan de gevraagde behoefte. Alle functies kunnen gelijktijdig worden bediend. Deze volumeafhankelijke regeling minimaliseert het energieverbruik en optimaliseert het gebruikersgemak. De ergonomische elektronische Joystick in combinatie met proportioneel techniek garandeert een soepel e schokvrije mast bediening.

Bestuurderscabine en besturing:
Een ruime, ergonomisch ingerichte cabine is voorzien van een overzichtelijk instrumentenpaneel. Door visualisatie en bediening via een touch screen beeldscherm kan eenvoudig een van de voorkeur programma’s, langs, dwars, links, rechts, voor, achter, cirkel en diagonaal worden gekozen. De rijrichting kan ook via een hendel bij het stuur worden gekozen. Het display geeft buiten de wielstanden en rijrichting informatie over accu, uren, storingen en service intervallen.

Fabricage en onderhoud:
De machine is onderhoudsvriendelijk ontworpen met zo veel mogelijk standaard componenten van gerenommeerde merken. De oppervlakte behandeling en het beschermingniveau maakt de zijlader, afhankelijk van de bodemgesteldheid en wielkeuze, geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Veiligheid voorzieningen:
De zijlader voldoet aan de Euronorm / CE- eisen en NEN / DIN voorschriften. Waarbij het besturingsmanagement zorgt voor een optimaal gebruik met maximale veiligheid.
De aanpassing van de zijlader aan bovenstaande voorschiften, ontheft de verantwoordelijke instanties of personen niet van de plicht tot het nemen van adequate veiligheidsmaatregelen en deze door de daartoe bevoegde instantie of arbeidsinspectie te laten keuren.
Kosten voor aanvullende eisen of keuringen zijn niet inbegrepen.

Motorvermogen: 4x 6,5 AC
Aantal wielen aagedreven: 8 / 4
Apparaatbreedte: VB(1780) + NB
Apparaatlengte: RA + 2400
Hefcapaciteit: 15000 / 950
Max. hefhoogte: 12000
Max. helling: 5 / 10 %
Draaicirkel: Minimal
Inzetgewicht: 19T
Batterij: 80V 1860Ah

Algemene omschrijving Bison elektrische vierweg zijlader AA

声明:本站部分文章内容及图片转载于互联网、内容不代表本站观点,如有内容涉及侵权,请您立即联系本站删除(邮箱:info@chacheku.cn)

(0)
上一篇 2011年3月25日 上午9:33
下一篇 2011年3月25日 上午9:36

相关推荐

发表回复

登录后才能评论
联系我们